Dacă îți dorești dinți albi pentru următorii 2 ani, cinica Dr. Vlădău îți oferă tratamente de albire dentară cu ajutorul celui mai performant sistem profesional de albire dentară.

Pentru a șterge de pe dinți ani de fumat, de băut cafea sau îngălbenirea aferentă îmbătrânirii, sistemul nostru de albire îți poate oferi dinți mai albi, mai strălucitori și un zâmbet pe care vei fi mândru să-l etalezi în fiecare zi.

Albire dentară accelerată

Albire dentară

 

Sistemul de albire a dinților BEYOND Polus îți va albi dinții în siguranță, într-un singur tratament scurt, de 45 de minute.

Această tehnologie brevetată, de albire „cu lumină rece”, combinată cu un gel de albire a dinților special dezvoltat, oferă o albire rapidă și eficientă. Această tehnică avansată folosește un sistem de filtrare care elimină expunerea la raze UV dăunătoare, reducând astfel sensibilitatea dentară ulterioară.

Gelul de albire Beyond (conține peroxid de hidrogen) este alcalin și previne deteriorarea dinților. De asemenea, conține calciu și minerale ce întăresc smalțul dentar. Agentul activ a fost utilizat în siguranță de mai mulți ani în tratamentul gingivitelor și a altor afecțiuni ale țesuturilor moi orale.

Gelul este foarte sigur și rămâne pe dinți doar timp de 30 de minute, iar procedura totală, inclusiv consultarea și pregătirea durează aproximativ 90 de minute.

Sistemul Beyond Polus este cea mai recentă tehnologie de albire oferită de Wellington Cosmetic Clinic, un sistem pentru a oferi pacienților cei mai albi dinți posibil de obținut într-o clinică dentară.

Cât de albi vor fi dinții tăi după tratamentul Beyond Polus?

Albire dentară

Cât de albi pot fi în mod natural. Beyond Polus îți oferă cele mai intense rezultate de albire disponibile în România, la momentul actual.

Dacă ai pete vizibile cauzate de alimente, băuturi sau tutun, atunci Beyond Polus va fi deosebit de eficient. Chiar dacă ai pete de fluor sau de vârstă, Beyond Polus îți va readuce dinții la un alb cât mai natural.

Cât de utilizat este tratamentul de albire dentară?

Albirea dinților devine din ce în ce mai frecventă în România. Este un tratament sigur, nedureros și rapid, care oferă rezultate remarcabile. Zâmbetul tău este prima impresie pe care o dai lumii, așa că un zâmbet curat, luminos și strălucitor poate face o mare diferență atunci când cunoști oameni noi.

Cercetări recente au arătat că persoanele care au dinții mai albi zâmbesc mai des și tind să aibă un contact vizual mai mare. Feedback-ul de la pacienții noștri tinde să sugereze faptul că o dantură albă atrage și admirația și complimentele prietenilor și familiei.

Cât durează efectul de albire?

După primul tratament de albire dentară, este o idee bună să vă îngrijiți dinții, astfel încât să rămână albi cât mai mult timp. Cu sistemul Beyond Polus nu va trebui să vă albiți dinții în mod continuu, deoarece tratamentul este de lungă durată – în funcție de alimentele și băuturile pe care le consumați.

Cine poate beneficia de tratamentul de albire Beyond Polus?

Albire dentară

În principiu, oricine poate beneficia, în siguranță, de o albire dentară profesională, cu Beyond Polus. Beyond Polus este mai sigur decât alte tratamente de albire, deoarece folosește un fascicul de lumină albastră de intensitate mare. Orice lumină ultravioletă dăunătoare (UV) este complet eliminată de sistemul puternic de filtrare de 12.000 de fibre optice, lăsând doar un fascicul focalizat de lumină rece pentru a vă albi dinții.

Lumina rece pătrunde adânc în dinți, provocând oxidare (îndepărtarea petelor stratului superior și decolorare), fără efecte secundare permanente dăunătoare.

Clinica Dr. Vlădău Studio aduce tehnologia premiată în plan mondial, pacienților români. Pentru ca meriți.

Programează-te chiar astăzi pentru o albire dentară profesională și în curând vei avea un  zâmbet alb și strălucitor!