Atunci când este cazul, aparatele ortodontice personalizate, ca aparatul lingual Incognito, pot oferi rezultate precise și previzibile, precum și un tratament ortodontic total discret.

Așezate pe interiorul dinților, aceste aparate linguale fixe sunt populare la pacienții adulți și sunt unul dintre cele mai eficiente tratamente invizibile disponibile.

Aparate dentare în spatele dinților

Dacă ne gândim la aparatele dentare metalice vizibile, pentru unii chiar nu este distractiv să ai aparat dentar.  În adolescență aparatele sunt la modă, dar ce se întâmplă când ești adult?

Nu ai efectuat un tratament ortodontic în copilărie sau adolescență și acum ești îngrijorat de stigmatul de a purta un aparat dentar? Ți se pare neatrăgător, nu-i așa? Nu ești singurul în această situație.

Vestea bună este că, datorită tehnologiei moderne și ortodonției linguale, există acum un mod unic de îndreptare invizibilă a dinților.

De fapt, tocmai datorită faptului că adulții refuzau tratamentul ortodontic din această cauză, cercetătorii în domeniu au inventat un sistem de îndreptare a dinților prin brackeți plasați pe spatele dinților, astfel încât dinții să fie mișcați fără ca aparatul să fie vizibil.

Da, avem soluții invizibile pentru a îți îndrepta dinții, ceea ce înseamnă că poți purta aparat dentar fără ca acesta să fie văzut. Spre deosebire de aparatele dentare tradiționale, aparatele dentare sunt atașate pe partea din spate a dinților. Aceasta înseamnă că nimeni nu va putea vedea vreodată că ai aparate dentare, deoarece toată magia se întâmplă în spatele dinților.

Există mai multe vești bune. Aparatele dentare din spatele dinților (denumite aparate linguale) sunt, de asemenea, la fel de confortabile precum cele tradiționale și similare atunci când vine vorba de confort, alimentație și igienă orală.

Care este procesul de tratament pentru aparatele dentare linguale?

Procesul de tratament va varia întotdeauna în funcție de cazul tău specific, motiv pentru care este întotdeauna bine să obții informațiile exacte în cadrul unei consultații pentru a discuta despre nevoile tale  mai detaliat cu medicul ortodont.

Conform procesului standard de tratament ortodontic, aparatele linguale sunt 100% personalizate pentru dinții tăi, prin procese digitale de planificare, design, simulare și fabricare a aparatului efectiv.

Odată ce aparatele dentare linguale sunt primite de către medicul ortodont, acesta va plasa brackeții pe dinți, prin adeziune și te va coordona prin procesul de îndreptare a dinților, prin monitorizarea regulată a progresului.

Timpul total necesar pentru a purta aparat dentar Incognito este variabil, de la caz la caz, cu toate acestea, o consultație cu specialistul clinicii Dr. Vlădău Studio din Brașov te va ajuta să determini cum va arăta mai detaliat procesul de tratament în cazul tău.

Va durea tratamentul cu aparat dentar Incognito?

Vei experimenta unele dureri și disconfort pe măsură ce țesuturile încep să se adapteze la tratament, așa cum este cazul tuturor tratamentelor cu aparat dentar.

Medicul tău ortodont îți va oferi îndrumări cu privire la modul de adaptare la un aparat dentar Incognito și la modul de îngrijire corespunzătoare a acestuia.

Cu tratamente disponibile pentru a se potrivi fiecărei nevoi și stil de viață, este important să înțelegi clar ce tratament specific ar funcționa cel mai bine pentru tine. Așadar, înainte de a alege opțiunea de tratament, îți recomandăm să programezi o întâlnire cu specialistul nostru în ortodonție pentru a afla dacă aparatele dentare linguale vor funcționa în cazul tău.

Pentru mai multe informații despre tratamentul cu aparat dentar Incognito, apelează astăzi 0268.474.701.