Aparatul ortodontic Incognito este plasat în spatele dinților, așa că nimeni nu va ști măcar că purtați aparat dentar!

Acest aparat unic este creat folosind tehnologie de ultimă generație și este singurul sistem fix de îndreptare a dinților 100% personalizat, invizibil, de pe piață.

Incognito îți poate oferi un zâmbet frumos, chiar și în timp ce îl porți.

O consultație cu specialistul nostru ortodont poate determina dacă Incognito este potrivit pentru tine.

Cum funcționează INCOGNITO?

Brackeții aparatului Incognito sunt plasați pe partea din spate a dinților și nu sunt vizibili.

Funcționând la fel ca aparatele tradiționale, aparatele linguale îndreaptă dinții pacientului în același interval de timp ca aparatele dentare clasice.

Deoarece aparatul dentare Incognito este personalizat pentru a ți se potrivi perfect, se va realiza pornind de la o amprentă digitală. Apoi, un laborator va folosi tehnologia computerizată pentru a crea brackeții metalici care să se potrivească perfect pe spatele fiecărui dinte. Aceștia sunt cimentați la locul lor de către medic și ești în drum spre un zâmbet frumos, fără ca nimeni să observe!

Cine poate purta aparate dentare INCOGNITO?

Aproape oricine! Bărbați și femei, adolescenți sau adulți, de la 13 ani la peste 60 de ani, de la studenți la profesioniști, toți pot alege aparate dentare Incognito. Dacă poți fi tratat cu aparat dentar tradițional, sunt foarte mari șanse să fii un bun candidat pentru aparat dentar Incognito.

Avantajele aparatului INCOGNITO sunt clare!

Îmbunătățirea sănătății dentare este o investiție importantă pentru viitorul tău, atât în ​​ceea ce privește sănătatea, cât și aspectul. Există multe avantaje ale alegerii aparatului Incognito pentru tratamentul tău ortodontic.

  • Confort

Aparatul dentar incognito este adaptat pacientului, asigurând un nivel de confort ridicat.

  • Realizat prin tehnologie CAD-CAM.

Tehnologia computerizată utilizată pentru design-ul, simularea digitală a tratamentului și apoi fabricarea efectivă a brackeților, asigură precizie și rezultate foarte bune, în timp scurt.

  • Estetic – aparat invizibil

Aparatele dentare incognito sunt o opțiune excelentă atât pentru profesioniștii adulți, cât și pentru adolescenți care s-ar simți mai încrezători cu aparatele dentare invizibile.

  • Eficient

Incognito are aceeași eficiență ca și un aparat clasic.

  • Versatil

Aparatele dentare incognito pot fi, de asemenea, extrem de convenabile pentru cei care cântă la instrumente de suflat sau practică sporturi de contact.

 

INCOGNITO – secretul dintre tine și medicul tău ortodont

Este o generație avansată de aparate dentare ascunse pe partea din spate a dinților, nu pe partea din față ca aparatele dentare convenționale.

Incognito ™ sunt personalizate și proiectate individual pentru tine și sunt fabricate din aliaj de aur, astfel încât alergiile la nichel să nu fie o problemă.

Aparatele dentare Incognito sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă.

Incognito este un aparat fix, ce lucrează non-stop pentru zâmbetul tău perfect.

Incognito va fi secretul dintre tine și medicul tău ortodont, pentru că nimeni nu va observa prezența sa.

În trecut puteam doar să visăm la un aparat dentar ascuns privirilor, care să ne îndrepte dinții pe ascuns, excluzând dezavantajele clasicului aparat dentar cu brackeți.

Dacă ai amânat tratamentul ortodontic, de teama aspectului tău din timpul tratamentului ortodontic, acum este un moment bun să ne vizitezi, în Brașov, la Dr. Vlădău Studio, pentru că și dinții tăi pot fi îndreptați pe ascuns, fără ca nimeni să nu știe, în afară de tine și medicul tău ortodont.

Tot ce vor observa prietenii tăi va fi faptul că zâmbetul tău se înfrumusețează pe zi ce trece, ca prin farmec.

Programează-te pentru un consult ortodontic, pentru a afla dacă ești eligibil pentru un tratament ortodontic cu Incognito.