Aparat dentar safir Brașov – pentru când vrei rezultate deosebite, fără a-ți sacrifica aspectul zâmbetului pe durata tratamentului ortodontic.

Dacă aparatul dentar metalic nu te atrage, dar îți dorești totuși dinți aliniați, atunci aparatul dentar Safir este soluția potrivită pentru tine!

Brackeți safir – putere și un zâmbet alb ca zăpada

Deoarece brackeții aparatului dentar Safir sunt transparenți, acesta este discret și dificil de văzut de către cei din jur.

Brackeții săi sunt pietre de safir artificiale. Caracteristicile lor distinctive sunt:

  • rezistența mecanică ridicată;
  • proprietățile estetice;
  • sunt perfecți pentru pacienții care au un smalț dentar alb;
  • nu se pot păta;
  • nu facilitează depunerea plăcii bacteriene, datorită suprafeței lor lucioase;
  • sunt confortabili, nu irită gura și gingiile;
  • sunt puternici și rezistenți la fisurare, dar extrem de eficienți.

Cum este realizat un aparat dentar Safir

Construcția aparatului dentar Safir este unică, deoarece implică o bază de safir pur care este tăiat dintr-un singur cristal artificial. Cristalul este expus la căldură, ceea ce îi conferă transparență. Acest proces asigură, de asemenea, că brackeții sunt foarte netezi și, prin urmare, mult mai puțin predispus să provoace iritații.

Te așteptăm în clinica Dr. Vlădău Studio, pentru mai multe informații privind tratamentul cu aparat dentar safir Brașov.

Aparat dentar Safir Brașov – poate fi cea mai bună alternativă pentru îndreptarea dinților tăi!

aparat dentar

Oferă-ți acel zâmbet frumos pe care îl meriți, fără ca nimeni să știe că urmezi un tratament ortodontic.

Oferă-ți, astfel, încrederea de a-ți continua viața socială fără jenă! Vei continua să ai un zâmbet frumos pe tot parcursul tratamentului.

Aparatul dentar Safir este unul dintre cele mai confortabile sisteme ortodontice de pe piață.

În ciuda frumuseții estetice, aparatele dentare din safir sunt destul de solide, dar fragilitatea lor mai crescută totuși decât a aparatelor metalice sigură îi face pe pacienți să fie atenți la mâncare.

Confortul pe durata tratamentului ortodontic

Realizezi cât de important este confortul, abia în timp ce efectuezi tratamentul ortodontic.

Aparatele dentare din safir nu cauzează iritații sau disconfort atunci când sunt purtate. De aceea majoritatea pacienților sunt înclinați spre acest tip special de aparat dentar. Un mic minus poate fi intervalul de timp necesar pentru îndreptarea dinților prin purtarea aparatelor dentare safir. Au nevoie de mai mult timp.

Costul aparatului dentar Safir

aparat dentar

Prețul aparatului dentar Safir depinde de material. Brackeții safir sunt mai scumpi decât brackeții metalici, dar mai ieftini decât cei linguali. Diferența de categorie de preț este nesemnificativă, dar totuși există.

Costul aparatul dentar Safir este compensat de un aspect estetic plăcut și durabilitate. Confortul, în perioada de tratament ortodontic, va juca un rol semnificativ.

Îngrijirea orală pe durata tratamentului cu aparat dentar Safir

Un aspect important este îngrijirea dentară și implicit a aparatului dentar. Deși este mult mai ușor de îngrijit decât cele metalice, este necesar să faceți acest lucru, altfel după un timp își pierde aspectul impecabil.

Pacienții care aleg aparatele dentare safir nu trebuie să uite de igienă. La urma urmei, doar îngrijirea potrivită garantează o purtare confortabilă pe întreaga perioadă de tratament. Perioada de tratament depinde și de fiecare caz clinic în parte și poate dura de la șase luni la un an și jumătate.

Clinica Dr. Vlădău Studio te așteaptă cu oferte imbatabile la tratamentele ortodontice !

Clinica Stomatologica Vladau Studio