0268.474.701

23.09.2023

          Strada 13 Decembrie nr. 1, Brașov     |     contact[at]drvladau.ro     |     Tel: 0268.474.701   

Oportunități de carieră

De peste 20 de ani Vlădău Studio reprezintă excelența în stomatologie!

Dacă ești pasionat de activitatea pe care o practici, iubești să înveți continuu și abia aștepți să bifezi lista de rezultate, e foarte bine, așa suntem și noi. Vino în echipa de dr. Vladau Studio!

Vezi pozițiile deschise în acest moment și aplică acum pentru postul care corespunde perspectivei tale profesionale și fă parte din echipa noastră de succes!

medic stomatolog specialist în chirurgie orală

Ești un medic care iubește tehnologia, își dorește să se dezvolte și are o experiență de cel puțin 5 ani in implantologie si chirurgie orala ……..
Mai multe detalii aici …

tehnician dentar

Ești un tehnician dentar care iubește tehnologia, își dorește să se dezvolte și are o experiență de cel puțin 3 ani, cunoști software-ul Exocad CAD-CAM ……..
Mai multe detalii …

medic stomatolog pedodont

Dacă ești un medic pasionat de activitatea pe care o practici, iubesti sa inveti continuu si care abia asteapti sa bifezi lista de rezultate, e foarte bine, asa suntem si noi.
Mai multe detalii …

Asistent medical

Vrei sa faci parte din aceasta echipa si să punem in continuare bazele unui viitor plin de zâmbete? Dacă ești în căutarea următoarei provocări din carieră, citește în continuare.
Mai multe detalii …