Atunci când ai nevoie de un dentist copii Brașov, este bine să alegi cu grija medicul potrivit, care îi va îngriji  zâmbetul încă din fragedă copilărie. Medicul potrivit va avea capacitatea să rezoneze cu nevoile și personalitatea copilului tău.

Filozofia clinicii Dr. Vlădău Kids

A oferi micilor noștri pacienți o îngrijire de calitate a sănătății orale, fără stres, într-un mediu pozitiv și modern.

Strategiile noastre

Se concentrează pe o bună profilaxie orală ce constă într-o conduită corectă de igienă orală și managementul altor factori de risc.

Dezvoltând relații profesionale calde cu familiile, aspirăm să punem bazele unei relații de prietenie. Vrem ca prin tot ceea ce facem zi de zi în clinică, atunci când spui „dentist copii Brașov” acesta să însemne, în primul rând,  stomatologie fără anxietate. Vrem să oferim pacienților noștri perspectiva unei vieți întregi de tratamente stomatologice fără teamă sau durere.

Educația pentru sănătatea orală este unul dintre obiectivele noastre. De exemplu, putem preveni răspândirea cariilor de la un membru al familiei la altul prin faptul că nu împărțim aceleași ustensile, cum ar fi lingurile. Prevenirea leziunilor, combaterea la copiii mici a obiceiurilor dăunătoare danturii, precum suptul degetului mare, prevenirea la adolescenți a viciilor precum fumatul, sunt câteva dintre subiectele de interes.

Recunoaștem și subliniem faptul că sănătatea orală influențează sănătatea generală. Cu tratamente eficiente, prevenție corectă, răbdare și empatie, ne străduim să asigurăm bunăstarea generală a copilului tău.

Scopul nostru

Să îl ajutăm pe copilul tău să obțină și să mențină un zâmbet sănătos și frumos pentru o viață întreagă.

Ne mândrim cu:

Dentist copii Brașov

  • prevenirea problemelor dentare;
  • protejarea sănătății generale a copiilor;
  • crearea unui mediu dentar relaxat;
  • dezvoltarea unei atitudini pozitive față de îngrijirea dentară.

 Ne-am angajat:

Să facem îngrijirea dentară a copilului tău ușoară, confortabilă, plăcută și chiar educativă. Pregătirea, experiența, dăruirea și răbdarea fiecăruia dintre membrii echipei noastre, ca dentist copii Brașov, îți vor ajuta copilul să experimenteze îngrijirea dentară cu cel mai bun mod de susținere posibil.

 Clinica Dr. Vlădău Kids îți oferă un mediu relaxant, distractiv și prietenos

Dentist copii Brașov

Medicii stomatologi din cadrul clinicii Dr. Vlădău Kids sunt unii dintre cei mai amabili și pricepuți medici stomatologi! Iubesc copiii și adoră stomatologia, așa că au îmbinat cele două pasiuni și seturi de abilități, pentru construirea unei cariere în domeniul medicinei dentare.

Echipa noastră apreciază educația medicală continuă, așa că participă în mod regulat la ateliere, specializări și seminarii, pentru a putea oferi cea mai bună îngrijire posibilă copilului tău. Sunt prietenoși și blânzi, astfel încât micuțului tău îi va plăcea să vină la dentist.

Știm că venirea la dentist nu este tocmai o excursie distractivă pentru majoritatea copiilor (și nici pentru părinții lor!). De aceea facem tot ce putem pentru a crea un mediu distractiv și prietenos în care copiii și părinții se bucură să petreacă timpul. Clinica noastră a fost concepută ținând cont de confortul micilor pacienți, iar echipa noastră îi va face să te simtă confortabil.

Ne luăm timp pentru a trata fiecare copil și fiecare dinte cu cea mai personalizată îngrijire posibilă, deoarece fiecare mic zâmbet este unic și merită o atenție specială. Indiferent dacă micuțul tău încă i se  dezvoltă dinții de lapte sau are deja un set complet de dinți permanenți, îți oferim soluții de lungă durată pentru toate nevoile lor de sănătate orală, la fiecare vârstă.

Ne-ai crede dacă ți-am spune că pacienților noștri că le place să vină la dentist? E adevărat. Avem o zonă de joacă distractivă, unde copiii își pot lăsa imaginația să zboare și televizoare deasupra fiecărui scaun, astfel încât să poată urmări captivați desenele sau emisiunile lor preferate

Cauți un dentist copii Brașov?

Te invităm să ne treci pragul împreună cu micuțul tău, pentru o consultație de stomatologie, la clinica Dr. Vlădău Kids din Brașov, în Magnolia Shopping Center, Strada Crișului nr.18.

Dentist copii Brașov