0268.474.701

03.03.2024

          Strada 13 Decembrie nr. 1, Brașov     |     contact[at]drvladau.ro     |     Tel: 0268.474.701   

Servicii stomatologice complete

Împlinim dorințe și readucem zâmbetul pe buzele pacienților.

Implant dentar

Atunci când vrei tot ce este mai bun pentru pacienții tăi, utilizezi soluții de medicină dentară avansată, tehnologii moderne și materiale performante.

Chirurgie dentară

Chirurgia orală este acea specializare a medicinei dentare care tratează chirurgical afecţiunile dento-parodontale.

Parodontologie

Atunci când vrei să fii sigur că zâmbetul tău va străluci de sănătate mulți ani de acum încolo, pune-ți încrederea în cei mai buni.

Estetică dentară

În prezent, tratamentele stomatologice trebuie să respecte standarde foarte ridicate, din punct de vedere al eficienței, preciziei, siguranței, confortului pacientului, un rol deosebit avându-l aspectul estetic.

Ortodonție

Zâmbetul tău este parte din tine, îți influențează stilul de viață, te definește, te ajută sau, dimpotrivă, imposibilitatea manifestării sale îți poate înăbuși personalitatea, te poate conduce spre alienare socială și dezechilibru emoțional.

Pedodonție

Sănătatea copiilor este unul dintre cele mai importate obiective ale părinților și medicinei în general. Copilăria este perioada în care se clădește fundația sănătății viitorului adult, dar este și momentul propice pentru formarea obiceiurilor de prevenire a posibilelor afecțiuni.

Protetică dentară

Protetica este acea specializare a medicinei dentare, ce desemnează realizarea restaurărilor morfo-funcționale şi estetice ale aparatului dento-maxilar, cu ajutorul unor proteze sau lucrari biocompatibile.

Endodonție

Specializare de bază a medicinei dentare moderne, endodonția tratează afecțiunile pulpei dentare (nervul dintelui) și a țesuturilor apicale. Nu puțini au fost pacienții care au fost nevoiți să ajungă la extracția dentară a dinților considerați în trecut nerecuperabili. Endodonția, în prezent, salvează dinți grav afectați de carii și infecții.

Odontoterapie

Specializare modernă a stomatologiei, odontoterapia se ocupă cu tratamentul cariilor dentare aflate în stadiu incipient sau mediu, până să afecteze pulpa dentară.

Radiologie 2D și 3D

Tehnologiile radiologice moderne reprezintă rezultatul multor ani de cercetări medicale. Imaginile radiologice ultra-performante obținute în prezent facilitează o diagnosticare corectă și planuri de tratament eficiente.