Avem viziunea unei stomatologii de top, schimbăm concepții!

Atitudinea inovatoare a adus, de-a lungul timpului,  schimbări spectaculoase în medicina dentară.

Când te gândești la stomatologie Brașov, îți vin poate în minte stomatologia în acceptul ei clasic, dar Clinica Dr. Vlădău Studio își propune o abordare modernistă a tratamentelor de medicină dentară.

Credem cu tărie că vizita la medic trebuie să fie una relaxantă! Utilul trebuie îmbinat cu plăcutul, pentru a ca experiența tratamentului stomatologic să fie una pozitivă.

Estetica zâmbetului

Clinica Dr. Vlădău Studio

Zâmbetele pacienților noștri sunt cartea noastră de vizită.

Iar cartea ta de vizită este chiar zâmbetul tău. Primul lucru care iese în evidență atunci când întâlnim o persoană este zâmbetul său. Mai cald sau mai rece, larg și încrezător sau mai reținut, dăruit din plin sau mai rar…zâmbetul ne portretizează trăsături de caracter în ochii celorlalți.

Un zâmbet generos, încrezător, înfrumusețează orice chip și creează imaginea unei personalități încrezătoare în sine și a unui individ de succes.

În clinica Dr. Vlădău Studio, estetica dentară a fost ridicată la rang înalt, fiind la fel de importantă ca și funcționalitatea. Este extrem de important să ai o dantură perfect funcțională, care să îți asigure o nutriție corectă, echilibrată și  lipsa durerilor, dar este important și să poți zâmbi din tot sufletul.

Toată gama de servicii stomatologice într-un singur loc

 • Protetică dentară
 • Implantologie orală
 • Parodontologie
 • Estetică dentară
 • Endodonție
 • Chirurgie orală

Serviciile moderne ale stomatologiei de top includ, în cadrul clinicii Dr. Vlădău Studio, investigații performante de radiologie dentară digitală și tomografie dentară.

Echipamentele de radiologie avansată asigură diagnostice corecte și tratamente cu rezultate deosebite.

Clinica Dr. Vlădău Studio

Radiologia este extrem de importantă pentru un diagnostic corect. Iar cea mai prețioasă garanție a unui tratament eficient este chiar diagnosticul corect.

Pedodonția este una dintre specializările de bază ale stomatologiei. Aceasta are locul ei deosebit, în clinica Dr.Vlădău Kids, special amenajată pentru a aduce bucurii celor mai mici pacienți. Tratamentele stomatologice nu mai sunt de speriat atunci când clinica arată ca un mare și interesant loc de joacă, animat de o echipă medicală dedicată, instruită și pasionată de lucrul cu copiii.

Stomatologie Brașov – tehnologii performante

În Brașov, clinica Dr. Vlădău Studio se evidențiază pe piața serviciilor medicale, prin echipamentele de ultimă generație și rezultatele deosebite ale tratamentelor efectuate de echipa clinicii.

 • Unit-uri dentare Planmeca, prevăzute cu cele mai înalte  standarde privind controlul infecțiilor încrucișate, cu programe automate cu curățare si dezinfectare a căilor de apă și a tuburilor de aspirație.;
 • Sistemul CAD-CAM – totul devine digital, oferind ajutor medicului, tehnicianului și, cel mai important, pacientului. Combinație între scaner intraoral Trios 3shape, software performant și mașină de frezat ce oferă pacienților tratamente performante și profesionale de stomatologie digitală;
 • Imprimanta 3D – ultima generație Formlab, ce permite imprimări 3D la o rezoluție incredibilă, între 25-100 um. Se pot produce rapid și precis elemente dentare de înaltă calitate, dar și elemente cu biocompatibilitate, cum ar fi proteze mobile sau sisteme pentru implantologie ghidată.;
 • Vector Paro Pro – tehnologie germană patentată pentru tratamentul fără durere al bolii parodontale și al periimplantitei, ce reprezintă o schimbare de paradigmă în abordarea terapeutică pentru confortul pacientului și rezultate;
 • Beyond Polus – acceleratorul de albire produs de liderul mondial în sisteme de albire – Beyond. Un sistem complex de lumină halogen, LED și un sistem de filtrare al luminii cu peste 200,000 fibre optice, pentru eliminarea caldurii si filtrarea totala a luminii ultraviolete (UV) – dăunătoare. Totul se traduce prin dinți cu pana la 8 nuanțe mai albi, repede și fără durere.

Clinica Dr. Vlădău Studio este aerul proaspăt al brașovenilor, garanția succesului tratamentelor.

Programează-te acum pentru o consultație stomatologică.