Majoritatea oamenilor își doresc un zâmbet perfect și o mușcătură sănătoasă, dar nu vor să poarte aparate dentare metalice și uneori nici măcar un aparat fix fizionomic.

Tratamentele ortodontice de astăzi trebuie să țină pasul cu nevoile pacienților privind asigurarea de opțiuni confortabile și foarte estetice de îndreptare a dinților.

Pacienții își doreau un aparat dentar care să fie invizibil, care să poată fi scos cu diferite ocazii, care să nu le deterioreze smalțul dentar și să nu îi împiedice să se bucure de o cină normală sau să aibă o pronunție corectă.

Și cercetarea medicală a conceput un astfel de aparat, nu doar estetic și comod, dar și perfect eficient, pe deasupra.

Clinica Dr. Vlădău pune la dispoziția pacienților săi tratamentul ortodontic modern cu Invisalign.

Aparat dentar mobil Invisalign – făcut pentru a-ți reinventa zâmbetul!

Invisalign este conceput ca o serie de aliniatori transparenți, cu aspect de gutieră, care reprezintă o  modalitate confortabilă și aproape invizibilă de a îți îndrepta dinții și de a îți corecta mușcătura, fără brackeți, fire și elastice.

Aliniatorii se schimbă la fiecare două săptămâni, cu următorul set. Fiecare aliniator este fabricat individual pentru dinții tăi, în urma consultului, diagnosticării, stabilirii tratamentului și pe baza unei simulări virtuale a tratamentului și a rezultatelor sale.

Pe măsură ce înlocuiești aliniatorii, dinții se vor mișca, încetul cu încetul, săptămână după săptămână, până când vor ajunge în poziția finală  stabilită de medicul stomatolog ortodont.

Aparatul dentar poate fi înlăturat pe durata meselor și cu alte ocazii în care dorești să nu îl porți.

Invisalign este aparatul dentar potrivit pentru tine?

 

Numai medicul stomatolog ortodont poate răspunde categoric la această întrebare, dar bineînțeles că vei avea de ales între mai multe tipuri de aparate dentare.

Tratamentul ortodontic se desfășoară pe o durată mai mare de timp, așadar este o decizie importantă, care îți va impacta viața în următorii 2 ani, probabil.

Acest aparat poate fi soluția cea mai potrivită pentru tine, dacă:

  • nu suporți ideea unui aparat dentar care să fie foarte vizibil;
  • îți dorești să ai libertatea de a te prezenta la un interviu sau un eveniment, fără aparat dentar;
  • îți este dificil să utilizezi ața dentară, periuțe interdentare, duș bucal;
  • nu poți menține un regim alimentar bazat pe evitarea alimentelor tari, foarte dulci sau lipicioase;
  • îți dorești dinți drepți și aliniați, dar și o viață perfect normală, fără schimbarea obiceiurilor;
  • ideea de a merge la dentist o dată pe lună pentru ajustarea aparatului dentar fix nu îți surâde.

Avantajul major al acestui tip inovator de aparat dentar este chiar mobilitatea sa. Poți mânca fără aparat, îți igienizezi dantura în mod obișnuit, elimini riscul carierii, al formării de tartru în jurul brackeților, poți participa la evenimente, interviuri, ședințe, fără aparat dentar, dar beneficiind de efectele sale.

Tratamentul cu aparat dentar Invisalign poate fi introdus simplu și ușor în rutina ta zilnică, fără nici o tulburare sau disconfort. Nu există fire sau suporturi metalice, deci nu îți vei face griji cu privire la iritațiile țesuturilor moi, deoarece aparatele dentare invizibile sunt confortabile și pot fi îndepărtate cu ușurință, la nevoie.

Dacă nu ar fi fost modul remarcabil în care Invisalign transformă zâmbetele, cu greu s-ar observa că efectuezi un tratament ortodontic.

Deoarece aliniatorii Invisalign sunt transparenți și dificil de detectat atunci când sunt purtați, îți îndreaptă dinții fără ca tu să îți faci vreo grijă în privința aspectului estetic al zâmbetului tău. Dacă ai o întâlnire importantă sau un eveniment important, poți oricând îndepărta aparatul pentru acel scurt interval de timp.

Tratamentul cu Invisalign este dovedit clinic a fi eficient. În mâinile specialistului nostru ortodont, poate fi utilizat pentru tratarea problemelor de îndreptare a dinților, ușoare până la complexe.

Cu Invisalign, zâmbești și pe durata tratamentului ortodontic, nu doar abia după finalizarea sa !